Trainingsarbeid t/m week 35.

Zwemmen 89 km Fietsen 3424 km Hardlopen 708 km Tot 263 uur.

vrijdag 29 augustus 2008

Startbewijs en dergelijke ophalen.

Vrijdag ochtend op tijd opgestaan. We moeten namelijk de startnummers en dergelijke ophalen. Ook moet de fiets, zwem en hardloop kleding worden ingeleverd.
Rond een uur of twaalf zijn we na veel zoeken terecht gekomen bij de sportzaal waar we de tas met spullen krijgen. Startnummer en chip en wat folders. Verder drie tassen, te weten een zwem, fiets en looptas. De bedoeling is dat in de fiets en looptas de spullen komen die je tijdens de triathlon nodig hebt. De zwemtas is leeg, daar komt na het zwemonderdeel je wetsuite en dergelijke in.
De fiets moet ook al in het rek gezet worden met je helm. Alvorens je de fiets mag wegzetten, wordt deze eerst door een jury gecontroleerd. Na een uurtje is alles geregeld. Fiets op zijn plaats, tassen met de juiste spullen zijn ingeleverd. Nu gaan we naar de briefing. Daar wordt, onder een lekker zonnetje uitgelegd wat de regels zijn. En er kunnen vragen worden gesteld.
Nadat het allemaal duidelijk is gaan we om een uur of vier terug naar de camping. We eten nog wat en ik controleer nogmaals of alles in de auto ligt. Zodat ik morgen niets vergeten ben. De wekker op 05:30u en we gaan om halftien proberen te slapen.
Ik ben er klaar voor.

Geen opmerkingen: